Main Menu
Search Site

powered by FreeFind
Channelen Les #14 Wie zijn stem is het eigenlijk?
Channelen Les #14 Wie zijn stem is het eigenlijk?
Door Peter Farley www.4truthseekers.org

Ik denk dat ik de channeling en de vergevings oefening moet gaan herschrijven en aanvullen (dat is al gebeurd) om de problemen, waarvan ik zie dat mensen die hebben met het doen van deze dingen, te adresseren. Natuurlijk zijn de antwoorden ook op andere plekken te vinden, maar het is het beste om ze te herdefineren om het zo het meest begrijpelijk te maken.

Allereerst volgt een eerste channeling van een nieuw lid:

Hallo Peter

Ik heb het gedaan. I heb besloten het eerst aan jou te sturen in plaats van op de groepslijst. Nog steeds bang! Wat ik heb geschreven lijkt niet eens op iets wat ik zelf zou schrijven. Ik heb het gewoon laten komen en geprobeerd niet te stoppen of te twijfelen. Ik heb nog een channeling maar ik wil eerst graag horen wat je van de eerste vindt. Wat betreft het gids begeleiding vragen, dat doe ik al een hele tijd maar ik lijk nog steeds een drempel te hebben. Hier volgt wat ik heb gechanneld:

Liefste,

Voor jou is nu de tijd gekomen om je volledig te openen voor de werkelijke reden dat jij bestaat. Je hebt hier naar verlangt en grote stappen voorwaarts in juiste richting gezet. Wees er maar niet meer bang voor. Je gaat gelukkiger worden dan je in je wildste dromen hebt kunnen voorstellen. Je kan je nu gewoon ontspannen en de stroming mee gaan volgen.

Neem de volgende juiste stap, luister naar ons en accepteer wat je hoort. Onderneem actie zoals je in staat bent en vooral, wees wel en geduldig. Er is geen reden meer om in paniek te zijn. De tijd zal niet opraken voor jou zoals je voor zo lang hebt gevreesd. Je bent door heel veel heen gegaan in het leven, meer dan de meeste kunnen dragen en tegelijkertijd bij zinnen of zelfs in leven te blijven.

Je weet al voor een lange tijd dat je een speciale missie hebt maar je lage zelf waarde staat je niet toe hier de waarheid van te accepteren. Het is OK. Adem diep in en weet dat je weet. Weet dat hetgeen je weet waar is. Je bent niet gek, daar kom je niet eens bij in de buurt. Adem maar gewoon. Herinner je dat je jezelf realiseerde dat je jouw adem inhoud alsof je jezelf voorbereid op een schok of op iets waarvan je bang bent het te zien. Je MOET ademen. DOE het nu en stop met bang zijn.

Je hebt niets meer om nog langer te vrezen. We gaan je precies laten zien wat je kunt doen. Jouw analogie van de 'kosmische bibliotheek' was briljant! Gebruik het vaak. Dit is precies wat het is en je kunt er informatie vandaan halen wanneer je maar wilt. Anderen kunnen dit ook en jij kunt ze helpen dit te begrijpen. Zet niet te veel druk, wees niet ongeduldig, help ze zachtjes en rustig het te begrijpen.

Ze zullen het op het juiste tijdstip begrijpen, precies op tijd, altijd.

Deel dit met diegene waarvan je weet dat ze de weg kennen om jouw te leren begrijpen. Er is geen reden om bang te zijn. Doe het maar gewoon. Volg maar gewoon, volg alert, neem het allemaal in je op, ga door het proces en uit jezelf.

Met werkelijke liefde,

Werland or Weirland

Net als ieder van jullie die met zijn of haar gids begeleiding werkt, heeft ze wat moeite te begrijpen dat de innerlijke stem van gids begeleiding meestal niet als een soort diepe galmende goddelijke stem vanuit de hemel komt, maar meer als zijnde onze eigen innerlijke stem, alleen zoals ik eerder in het begin aan mezelf heb verklaard, lijkt het vanuit een verschillende hoek tot in mijn hersenen te komen. Als je in het begin iemand hebt die hetgeen je doorkrijgt kan bevestigen of assisteren, kan dat een wereld van verschil zijn ten opzichte van het wel of niet succes hebben in het werken met de gids begeleiding, zoals de meeste van jullie die hier succesvol in zijn zullen beamen.

Deze channeling is voor 85% correct? Hoe ik dat weet? Omdat de Spirituele Hierarchy waar ik mee werk, en 24/7 informatie aan mij doorgeeft, dat zegt. Net zoals ze alles met me delen over wat ik op een bepaald moment over iemand, of iets wat aan de hand is, moet weten. Wanneer je werkt met de Hoogste Gids begeleiding die er is stelt die je in staat met de Gids Begeleiding van wie dan ook, en met of van welke dimensie dan ook, samen te werken.

Zoals deze specifieke channeler zegt, ze liet het gewoon stromen, en is dat niet de sleutel tot alle spiritualiteit die verder niemand zo onderwijst? Haal jezelf uit de weg en er is niets dat jij en jouw Gids Begeleiding niet in samenwerking kunnen doen. 85% betekent niet perse dan er iets niet goed is, het zou kunnen zijn dat er tijdens het channelen iets niet is opgepikt wat wel doorgezonden werd, of dat het niet helemaal zo is vertaald zoals de Gids Begeleiding het had willen doorgeven. Ik denk dat dit een meer een gevorderde les is die ik ook zou moeten schrijven.

Aangezien iedereen van ons continue het denken tegen zich aan heeft praten, is het in het begin erg moeilijk om daar de innerlijke stem van de Gids Begeleiding in te onderscheiden. Weet je nog dat wanneer je slechts je intuïtie gebruikt het altijd het eerste antwoord is dat van je hogere zelf af komt, en dat in een fractie van een seconde het denken met een ander antwoord of een overweldigend twijfelen komt zodat het toch nog steeds in controle kan zijn?

Er is veel geschreven over hoe je de verbinding tussen jou en jouw Gids Begeleiding kan versterken, maar meestal zijn het diegene die mij in het begin om confirmatie en hulp vragen ook diegene die deze verbinding weer volledig ontwikkelen. Natuurlijk zijn dat voornamelijk vrouwen, terwijl mannen – sorry Craig – allemaal te egoïstisch of bang zijn om assistentie te vragen net als ze niet de weg zullen vragen wanneer ze verdwaald zijn.

Slechts enkele mannen werken met mij als een middel om hen in het begin te assisteren, aangezien het een soort van macho ding is om het gelijk allemaal zelf te kunnen doen. Dat is het dus niet! Het is simpelweg plat gezegd stom, dat is het. Mensen schrijven me hoe graag ze de planeet willen helpen maar dan na een aantal keren OP ZICHZELF geprobeerd te hebben channelen verdwijnen ze meestal spoorloos en worden simpelweg nog een verspild leven.

Als je werkelijk alle dingen die je zegt meent – ieder van jullie – over het willen helpen van de planeet, dan zal het op de één of andere manier neerkomen op datgene te doen wat nodig is te doen. Dat is de enige manier waarop ik alles dat ik de afgelopen jaren, in een zwaardere training dan waar wie van jullie dan ook door zal moeten gaan, heb gedaan. Het is zoals ik laatst met Michael deelde, en zoals Sue Ann zal beamen, hoe harder ze je trainen, hoe moeilijker je leven en je missie worden. Als je niet langs het ego of de arrogantie, of de angst om te gaan zitten en een simpele channeling oefening te doen en dit vervolgens te delen met iemand waarvan je weet dat diegene weet hoe hij jou kan helpen, kan komen, open dan nooit meer je mond over het helpen van de planeet of de creatie aangezien je daar nog niet klaar voor bent.

“Ik heb het geprobeerd en zal dat blijven doen.”

Dit soort uitspraken is niet te accepteren en zal ook niet worden geaccepteerd – zoals diegene die het verstuurde snel terug beantwoord kreeg aangezien ze nooit een eerste channeling had gestuurd om haar zo te helpen begrijpen waar ze in het leer proces stond of waar een eventuele blokkade zou kunnen zitten.

Laat me als afsluiting nog één ding zeggen, wanneer er een persoonlijke channeling klas wordt gehouden channelen 99% van de mensen vrijwel perfect. De overige 1% zijn de mensen die voordat ze het werkelijk geprobeerd hebben zeggen dat ze het niet kunnen. “Genoeg gezegd?”

Met sterke wilskracht hier te zijn en te assisteren, Peter