Main Menu
Search Site

powered by FreeFind
Channelen Les #2 Het proces van leren Channelen
Channelen – Les #2 – Het proces van leren Channelen
Door Peter Farley www.4truthseekers.org

Liefste,

De prijs in verloren levens die het duister ons heeft nagelaten is hoog. Er is geen twijfel over of je iets kunt doen om ons te helpen. Dus houd dit vast. Je weet dat ik altijd en continu met je praat dus houdt je oren gespitst. Veranderingen zijn op komst. Het is erg belangrijk dat je luistert omdat wanneer de tijd daar is alles aan je uitgelegd zal worden. Voor nu is het belangrijk je te concentreren om onze connectie goed te ontwikkelen. Anderen zullen je daarbij helpen; je kunt ze daar het beste wel in herkennen en waarderen, omdat het veel werk vereist om zo’n koppig iemand als jij te kunnen laten luisteren. Volg mijn leiding zoon, ik heb je al goede dingen vertelt en ze zullen steeds beter worden. Wijk niet af van het plan. Wordt vervolgd.

Thot

Meneer, kunt u alstublieft voor mij verifiëren of Thoth van moment tot moment met mij werkt, omdat ik nagekeken wordt op negatieve gedachten en gevoelens en me verteld wordt om dingen te laten gaan en ze niet in te houden. Ik heb gidsing gevraagd ten opzichte van simpele dingen als wat te eten, en waarom (om me uit mijn comfort zone te halen). Ik heb hem gevraagd om me te helpen bij de beslissingen die ik moet maken. Werkt het?

Bedankt, J.

Het proces van leren Channelen

Het is een proces, J. Niemand, zelfs ik niet, was hierin binnen een dag perfect. Het enige wat je nu echt nodig hebt is een manier om hetgeen wat je doorkrijgt ‘uit te dagen’, als training voor de tijd dat er niemand om je heen zal zijn om het voor je te kunnen verifiëren. Ik heb een implantaat in mijn dij die mijn knie laat jeuken ter confirmatie of hetgeen ik door krijg wel of niet klopt, maar zelfs dit is meerdere malen gesaboteerd om mij zo proberen tegen te houden.

Het duister heeft manieren gevonden om mijn gidsing op cruciale momenten uit te schakelen, alles dat ik toen had was mijn eigen ervaring van weten wat juist en niet juist is door middel van de jarenlange ervaring die ik heb in het werken met hun.

Jouw channeling was vandaag voor 78 procent correct. Dat is goed. Het kost veel energie om je vibratie te verhogen tot een niveau waarop zij met je kunnen praten op een moment tot moment basis. Het kost zelfs nog meer energie om je daar ook te houden. Denk hierbij aan het feit dat ze onder anderen in je dromen met je werken om het niveau van vibratie te verhogen tot een vibratie afhankelijk van het niveau van je wil te helpen. Hoe meer je alles loslaat en je jezelf overgeeft aan die gidsing, hoe makkelijker het is om je hogere niveau van vibratie vast te houden.

Als je gaat channelen met zorgen dat je gestoord zult worden of terwijl je denkt aan wat je vandaag allemaal moet doen et cetera, dan zal dat alles je niveau van vibratie laag houden en zal je ondervinden dat het moeilijk is om je connectie vast te blijven houden, of nog erger - zoals je vandaag deed, zal je op een cruciaal moment van de channeling wegrennen terwijl ze je nog veel meer te vertellen hadden.

Ze zullen nooit tegen jou zeggen ‘ wordt vervolgd’. Ze zullen altijd zeggen wat er gezegd dient te worden en hun gedachten volledig daarin uitspreken.

Nogmaals, het is een proces. Ik word continu gevraagd dingen te doen die de meeste mensen niet begrijpen, waar ik veel scepsis en emoties door over mij heen krijg, dingen die in het begin voor mij moeilijk waren te geloven. Mensen die niet met hun eigen gidsing werken of dingen nakijken bekritiseren mij voor deze dingen en gaan vaak verder, niet de moed hebbend om te kunnen accepteren dat de matrix norm niet noodzakelijkerwijs de spirituele norm is.

Dus moest ik alles wat ik doorkreeg goed nakijken en verifiëren aangezien ik niemand om mij heen had die dat voor mij kon doen. De jeukende knie hielp. Drie keer vragen, opeisen, of hetgeen ik doorkreeg werkelijk was en van het hoogste afkwam. Ieder van ons heeft een eigen weg daarin te vinden maar ieder van ons zal op verschillende manieren worden getest omdat het als een school is, het testen helpt ons te doen inzien wat we nog niet weten en wat het is dat we doen, zo ons een directie gevend in waar we ons leerproces moeten vervolgen om zo onze mogelijkheden, connectie, en ons weten te versterken.

Het is met de kleine dingen zoals waar te eten en wat te eten dat zij ons trainen en testen. De enige keer dat zij mij lieten eten in een Outback Steakhouse, pikte ik een erg vervelende critter op en mijn toenmalige partner zag haar bestelde prime rib op het bord ‘vibreren’.

Het was een les die we nodig hadden over critters, fast food, en logischerwijs over Outback Steakhouse en de vervuilde voedsel keten. Hetgeen doen wat zij ons vragen is niet altijd het meest comfortabele en brengt niet altijd de resultaten met zich mee waarvan wij denken dat het met zich mee had moeten brengen. Maar daar gaat het echter niet om, het gaat om leren  uit onze comfort zone te komen en te vertrouwen dat hetgeen we doorkrijgen voor het hoogste goed van ieder is, zelfs als het in onze manier van denken oncomfortabel of verontrustend lijkt te zijn. Vaak is hetgeen wat we van een dergelijke situatie leren iets dat we nodig hebben voor als we verder op ons pad zijn, iets dat wel op dat moment zelf nog niet kunnen begrijpen.

Ga vooral zo door. Dit zal zo een goede training's serie worden voor mensen die leren of willen leren te channelen.

Peter