Main Menu
Search Site

powered by FreeFind
Channelen Les #3 Afstemmen
Channelen – Les #3 – Afstemmen
Door Peter Farley www.4truthseekers.org

Channelen is als een radio afstemmen door middel van aan de knop te draaien. Er zijn country en western zenders, rock zenders, PBS, als ook slechts discussie zenders. Iemand zei gisteren tegen mij dat ze een ‘slechte entiteit’ aan zich gehecht had gekregen na het Channelen, dit is echter niet waar. Het is slechts het feit dat diegene zijn radiozender afgestemd was tot een lagere frequentie.

Een van de eerste lessen die de gidsen aan mij leerde was dat elke tv zender een bepaalde vibratie heeft waarbij ook de bijbehorende entiteiten horen en waar ze dan dus ook vandaan komen. Het is niet moeilijk om deze energieën van het tv scherm te voelen afkomen wanneer je bijvoorbeeld ingeschakeld bij bepaalde zenders die ‘mannen films’ afspelen zoals met Clint Eastwood, Charles Bronson en Bruce Willis. Je kan letterlijk de vijandigheid tegenover vrouwen door elke pixel van het scherm voelen doorkomen.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog zond de BBC in Londen signalen uit naar het bezette Europa waarin ook andere signalen verwerkt zaten dan die je in eerste instantie hoorde. Geloof me, die technologie is nu op een veel, veel hoger niveau aanwezig, dit is de subliminaal programmering die op ons inwerkt afhankelijk van onze keuzen naar wat we luisteren en bekijken. Een van de channelers van de groep vertelde hoezeer ze overstuur was geraakt van de voorbeschouwingen van films die ingesloten zaten in een duistere film die haar man had willen zien. Een aantal van mijn artikelen relateren tot hoe ziek mensen zich voelden na het bekijken van op het eerste gezicht onschuldige films als Scooby Doo.

Slechts weinige mensen hebben genoeg knowhow hiervan om de continu doorgaande aanval van televisie en radio middels subliminaal programmering volledig te kunnen weerstaan. Al wat we kunnen doen is meer wijze keuzes maken over hoe we onze tijd besteden en waar we onze aandacht op richten. Nogmaals, zoals Paul Twitchell eens zei, het komt allemaal neer op houding en attentie. De man van channel les 2 van gisteren gaf aan dat hij bezorgd was over het dagelijkse werk en het daarbij op tijd komen tijdens het moment dat hij ging zitten om te channelen.

Dit, zo je kunt zeggen, verstoorde het afstemmen naar het hoge niveau van gidsing waar hij potentieel tot in staat is. Het kost iemand veel energie om de vibratie zo te verhogen dat de hoogste gidsing mogelijk wordt gemaakt, en zelfs nog meer om het op dat niveau te houden. Het is als een spier die een constante training nodig heeft. De manier waarop we het channelen de tijd en energie geven tijdens onze dag reflecteert wat we werkelijk denken van hoe belangrijk spiritualiteit in ons leven is.

Het moment tot moment gidsing vragen gedurende de dag voor de kleine beslissingen die we hebben te maken reflecteert ons verlangen om meer te zijn dan robotten die door elk zuchtje wind op deze planeet heen en weer worden geblazen.

Het ene versterkt het andere omdat het niveau van gidsing dat we krijgen afhangt van het niveau van toewijding die we tegenover onze spirituele doelen en missie hebben.