Main Menu
Search Site

powered by FreeFind
Channelen Les #5 Channelen en Bescherming
Channelen – Les #5 – Channelen en Bescherming
Door Peter Farley www.4truthseekers.org

“Er is een jonge vrouw die ik ken die zegt dat haar gids totale controle over haar rechter hersenhelft heeft en dat binnenkort haar hele hersenen worden overgenomen en ze op dat moment haar gids zal worden. Ze zegt ook dat ze Marie Magdalena was in de tijd van Jezus, en dat Jezus haar tweeling broer was. Ze zegt dat er een speciaal plan gereserveerd is voor haar en een kleine groep van haar vrienden inclusief haar broer, ook al zegt de broer dat hij denkt dat ze gek is… haar woorden niet de mijne. Mijn vraag is, liggen er gevaren in het channelen? Wat voor voorzorgsmaatregelen moet iemand nemen? Zal een gids ooit iemands hersenen ‘overnemen’? Hoe kunnen we de waarheid in dit soort situaties vaststellen? – Deborah”

Met het soort channeling waar we het hier over hebben, niet trance channeling, zullen de gidsen nooit iets tegen een persoon zijn vrije wil doen. Dat is en blijft het belangrijkste element van de manier waarop de creatie werkt. Op de hoogste niveaus van het spirituele werk zijn we nooit minder dan medewerkers met andere energien. Natuurlijk hangt het één en ander af van het niveau van toewijding die je hebt en de mate waarin je jezelf overgeeft. Desondanks, als het niet redelijk klinkt, zoals de situatie boven beschreven, dan is het dat ook waarschijnlijk niet. Caveat emptor –let the buyer beware.

Helaas horen veel mensen zulke verhalen, daarbij weinig afwetend van de werkelijke spirituele werelden, en zijn vervolgens bang om op te staan en iets te doen wat zo natuurlijk, makkelijk en zo noodzakelijk is.

Het geheim tot dit alles is intentie. Eis altijd dat alleen jouw hoogste gidsen met je communiceren of iemand die door hun is aangewezen. Het is JOUW spirituele VERANTWOORDELIJKHEID te begrijpen wat er werkelijk aan de hand is en niet zomaar de New Age leugens te accepteren die zo onjuist over de vaak makkelijk en gewillig te manipuleren groepen mensen zijn verspreid. Als je niet werkelijk geeft om werkelijke spiritualiteit dan zal je jouw huiswerk niet doen en ZAL je de lessen krijgen zoals de hierboven beschreven dame haar lessen krijgt. Ik zou niet kunnen vertellen hoeveel mensen waarmee ik heb gewerkt al voor 10 duizenden levens in gecontroleerde situaties gevangen zitten, simpelweg omdat ze vast kwamen te zitten in een situatie waarin ZIJ iets anders toestemming hebben gegeven om hun energie te gebruiken.

Maak verbinding en wees je bewust van je intentie. Maak duidelijke en krachtige eisen tot wat je wilt wat er gebeurt. Doe je huiswerk. Rijk uit naar het hoogste. En blijf dan in die vibratie en laat nooit iets of iemand je daar vandaan halen, dan word je de bestuurder van je eigen bus, en niemand anders zal jou nog besturen.

Angst haalt alle bescherming naar beneden omdat het in feite grote gaten in onze aura opent waardoor alles en iedereen naar binnen kan komen, in je energieveld, om zo controle uitoefenen, te manipuleren of iets te beschadigen dat de betreffende entiteit of energie wil beschadigen. De beste bescherming ligt in het hebben van een sterke intentie om voor het hoogste te werken en te weten met wie en wat je verbonden bent en zo in die wetenschap te leven. Ik heb de ergste dingen van de creatie voor me gehad en ‘overleefde’ simpelweg omdat ik wist waarmee ik verbonden was en dat het hun kracht was waarmee ik werkte, niet mijn eigen kracht, dat niets hoger dan dat was en dat ze konden omgaan met elke situatie waar ze me op afstuurden.

Al heel vroeg vertelde ze me, “Peter, jij doet het werk, wij nemen de bescherming voor onze rekening.”

Diegenen die nog op het hek zitten, spiritueel passief, wat voor velen van jullie geld, worden gebruikt door krachten van beide zijden. Het is alleen wanneer je van het hek afstapt en zegt dit is wat ik wil, dat dan je intentie sterk word en je toekomst en missie zich beginnen vorm te geven naar hetgeen dat in je intentie besloten ligt.

In service, Peter

Als je het voorgeschreven huiswerk had gedaan of de eerder geplaatste berichten had doorgelezen vind je veel lessen en artikelen om je in dit begrip te assisteren:

Les #19 Zelfbescherming
door Peter Farley www.4truthseekers.org

20 Oktober

Lieve allemaal,

We zijn hier om deze avond wederom met je te spreken. We zullen praten over tirannie.

Er zijn zoveel oorlogen op de aarde geweest die allemaal als doel hadden de controle over landen te hebben, ze te bezitten, sommigen ook in de naam van een bepaalde religie.

In deze oorlogen kwam spiritualiteit niet in beeld. Degene met een andere gedachtegang werden in hokjes gestopt als heksen, zwijnen, ‘kwaadaardige’ personen, et cetera. De meeste van hun waren vrouwen en werden vaak vermoord. Deze terechtstelling en vervolging hield de mogelijkheden die in alle mensen zijn geheim, daardoor gaven deze mensen de kennis alleen aan de dichtbijstaande familieleden door.

Vandaag de dag gebeurt dit soort terechtstelling niet openlijk. Verborgen agenda's horen en zij verbonden met donkere energieën. Vaak worden diegenen die beginnen wakker te worden het doel, ofwel door middel van bezit te nemen van het lichaam of door een individueel zogezegd te verdoven en zo in slaap te houden zodat ze niet instaat zijn kennis tot zich te nemen. Het is zeer belangrijk dat voor enig type van spiritueel werk, meditatie, of channeling er een goede bescherming wordt aangeroepen en gebruikt.

Het gebruik van de witte / gouden stroom van licht / energie van onze creator is een methode… deze stroom van licht / energie komt binnen in de kruin chakra en zakt zo door naar de rest van de chakra's en verder door naar het centrum, de kern, van de aarde. Dit licht / energie kan van de centrum kern worden uitgebreid tot welke grote ook nodig is. Breid het bijvoorbeeld uit om je lichaam te kunnen vullen, om je zelf te omringen, andere personen of groepen van mensen te omringen, om een kamer te vullen om zo duistere energieën te verwijderen, om je huis of ander bezit te omringen, om je auto terwijl je onderweg bent te omringen, of zelfs om de gehele planeet omringen.

Er zijn veel gebruiksvormen van dit licht / energie. In tijden van nood kan je dit van afstand visualiseren en iemand anders zijn of haar stroom van licht / energie activeren zelfs als ze niet gewaar zijn van of niet geloven in deze bron.

Je hebt de stroom zich zien ontwikkelen, twee handen boven je hoofd, om een donkere energie vorm van iemand anders te vangen en te transformeren.

Wees innovatief met deze stroom van licht / energie. Degenen met een innerlijk gezichtsvermogen zien dit licht / deze energie ten alle tijden.

Als je merkt dat dit niet geschikt voor je is of niet sterk genoeg vanwege erg sterke externe factoren dan zal enig onderzoek een andere vorm van bescherming uitwijzen die meer geschikt is en ook uit sterkere energieën zou kunnen bestaan.

Let ten alle tijden op hoe je openstaat en de mate van bescherming die actief en nodig is. Blijf doorgaan met het leven van in en vanuit deze hart energie in alles dat je doet. Je hart energie is de sterkste energie die tot je beschikbaar is en is een van de snelste manieren om je frequentie te verhogen.

Aristenna van de Raad van het licht van de Spirituele Hierarchie

10/09/2005 16:33

Liefste,

Het karakter van dat soort (diegene die ogenschijnlijk over New Age ideeën over het licht gaan en andere buitenaardse onderwerpen) websites heeft vaak te maken met duistere energieën en zijn daar een portal voor zodat ze angst energie kunnen inhalen of veroorzaken wanneer de betreffende website in een persoon zijn huis geopend is. De website word als een raam tot de plek waar deze wezens zich bevinden geopend. Dat kan een plek in de ruimte zijn, op een schip, of ergens in de vierde dimensie, de donkere sferen. Deze wezens hebben hun energie verbonden tot de website (of zelf emails van bepaalde donkere energie mensen), en lopen dan simpelweg via die connectie, dat raam, in de aura van diegenen die zich tot de website verbinden, zelfs alleen door het bekijken van de website, of door er iets over te horen.

Ze zijn instaat om in de kamer te komen, en als iemand zich tot hen verbindt door middel van gedachten zijn ze ook instaat om die persoon als een link tot deze sfeer te gebruiken. Het over iets denken is een gemakkelijke manier om hetgeen in je tegenwoordigheid te brengen. Ze zijn slim en zullen je stimuleren om hun in jouw ruimte naar binnen te halen. En soms zijn ze instaat om tot jou te komen via andere mensen (kijk bijvoorbeeld de film Fallen met Denzel Washington). Deze websites met negatieve energieën zijn erg gevaarlijk, en dragen net als al het andere een patroon met zich mee dat aangevoeld kan worden (zelfs al voordat je bijvoorbeeld de website geopend hebt), en dat bij enig gevoel van negativiteit of schadelijkheid vermeden zou moeten worden.

Aristenna en Erzthen of van de Raad van het licht van de Spirituele Hierarchie

Spirituele zelfverdediging

Beste werker voor het licht,

Er zijn veel manieren om portalen tot bewuste energievormen of vervuilende energie patronen te openen. Een schone geest en aura houden is zelfs meer belangrijk dan douchen. Als je ziel omringd wordt door vervuiling zal ook het lichaam de schade daarvan ondervinden. De ziel geeft de vorm aan het lichaam… je lichaam is een pilaar maar wat daarboven en om je heen is geeft de doorslag over hoe het instaat zal zijn zich sterk te houden in plaats van beschadigd te raken en eventueel uiteindelijk ineen te storten.

Soms is slechts aanvoelen niet genoeg, en resulteert iets toch in de inname van ongewenste energie patronen en energieën waarvan als je volledig bewust bent van hoe ze effect op te hebben, je er zeker niet blij mee zou zijn.

Gids begeleiding is essentieel omdat het, met juist gebruik, je de hoogste informatie zal geven en je zal leiden tot de beste resultaten wanneer je alles met pure intentie om te dienen navolgt… het oppikken van binnendringende energieën of andere vormen van controlerende of limiterende patronen en het resultaat daarvan kan veel gemakkelijker voorkomen dan verwijderd worden.

Televisie shows zijn een portaal tot energieën die gelinkt zijn met hetgeen wat op het scherm wordt afgebeeld… dit geldt ook voor films, muziek nummers, boeken, objecten, werkelijk alles, als ook bepaalde plekken, kunnen geïmpregneerd zijn met aura's die van een vervuilende natuur kunnen zijn. De wereld bestaat op meer dan slechts het derde dimensionale niveau, en het zou goed voor ieder zijn om zich te realiseren dat het geen daar is, slechts een kleine fractie is van het geen van de “hogere niveaus”.

Als hier leugens zijn, zijn er boven nog meer. Als hier ziekte is, of ongedierte en virussen en mensen die je proberen uit te buiten, zo zal je die ook vinden in de hogere werelden, en zelfs nog meer.

Vraag waar te gaan, waarnaar te kijken, en hoe je dingen moet doen zodat je langs het voor jou hoogste pad geleid kan worden. Het is niet makkelijk en vereist training, maar het is de enige keuze die je kunt maken als je door en voor dienstbaarheid tot de creatie wilt werken, met het werkelijke licht. Zelfs met pure intentie kunnen ongelukken soms voorkomen.

Realiseer je dat alles is verbonden tot iets anders, en dat sommige dingen verbonden zijn met het duister of die verbinding zullen veroorzaken. Onderzoek wat of waar die verbindingen zijn zodat je daar dan gewaar van kunt zijn, het zal dan gemakkelijker zijn om hetgeen te vermijden en eventueel te verwijderen.

Er zijn momenten wanneer roekeloosheid ongewenste bezoeken en ongelukkige connecties zullen veroorzaken. Deze zouden een opening van een portaal kunnen zijn. Wanneer het zich opent en je het voelt, dan zal je het moeten beslechten. Vraag aan je gids begeleiding hoe het gebied waar je mee te maken hebt geschoond kan worden (meestal is dat gebied dichterbij dan wie dan ook het zou willen hebben). Het eerste wat geregeld moet worden is iemands eigen veiligheid.

Visualiseer om jezelf te beschermen een beschermende, “balon” of gouden kleur dat als een schild om je heen aanwezig is, tenzij je gids begeleiding aangeeft een andere kleur te gebruiken.

Zorg dat de ballon omringd is met oneindige ruimte die niemand of niets van de oppositie de gelegenheid geeft om de ballon zelfs maar te bereiken gezien dus die oneindige ruimte tussen jouw ballon en hetgeen waar je mee te maken hebt.

Dus dan heb je om je heen een gouden bol gevuld met gouden licht.rond deze gouden bol zal een tweede gouden bol zijn gevuld met oneindige ruimte en die dient als een barrière voor diegenen die je tegenkomt die het minder goed bedoelen. Nadat je beschermd bent ijsje dat er wordt getoond door de hoogste gids begeleiding waar je mee te maken hebt, wat het wil doen en hoe je op de juiste manier met de situatie om kunt gaan.

Vaak zal het zo moeten zijn dat je het wezen dat in je gebied binnendringt moet isoleren, maar soms zal het niet de bedoeling zijn om het te verwijderen. Als dat gebeurt eis je dat het opgelost wordt en dat dat in dienst is van de creatie of de hogere wil. Maar vrees niet, gezien je beschermd bent als je eist dat je dat bent. Verbindt je energie met het hoogste en geef richting aan de dingen met je gedachten of als dat niet werkt, kan je hard op de intentie om beschermd te willen zijn uitspreken.

Als je aanvoelt dat de binnendringers schade willen berokkenen aan je omgeving, en je weet niet hoe je in de situatie moet reageren omdat je nerveus bent, dan zijn er andere middelen die je kunnen helpen.

Creëer een envelop van oneindige ruimte om het wezen of de wezens waar je mee te maken hebt, en vul het dan met licht – dat zal hetgeen vervolgens op een correcte manier vasthouden. Stuur het dan naar het hoogste dat het wezen of de wezens naar een plek zal brengen waar het verder behandeld word. Soms zal hetgeen waar je mee te maken hebt tegen werken tegen het feit van gevangen en geïsoleerd worden, stuur dan gouden licht dat het wezen zwakker zal maken en zal verdoven zodat het mogelijk is om het alsnog te verwijderen door middel van de envelop techniek.

Als je aanvoelt of gids begeleiding krijgt over het feit dat het wezen te gevaarlijk is (en daar krijgen werkelijke spirituele werkers veel mee te maken), dan kan je een link openen om hulp toe te laten. Maak een portaal voor hulp van gids begeleiding, om de situatie te helen, en eis dat het direct wordt gedaan. Dan zullen er engelen van licht komen om je te helpen, als het de wil van de creatie is dat dat dan gebeurt.

Bedank ten alle tijden de hulp die je ontvangt, bedank jezelf dat je hetgeen hebt aangepakt wat je problemen veroorzaakte, en sta de blijdschap toe je te vullen met de wetenschap dat je weer iets hebt bijgeleerd en je het negatieve effect ten opzichte van alles en iedereen hebt voorkomen. Laat alleen liefde en licht en geluid samen bestaan in je aura velden en gedachten, zodat je de ultieme positiviteit in je leven hebt en ervaart. Laat het hoogste bij jou in je leven plaatsnemen; het is het pad van evolutie, de creatie die je bij je hand neemt naar het hoogste niveau van bestaan en gewaarzijn.

Als er een portaal is dat geopend was kun je de verbinding tot dat gebied uitschakelen door het via de envelop techniek te omringen met oneindigheid om het daarna naar de gids begeleiding te sturen die het verder zullen overnemen.

Het verwijderen van het portaal kan voor niets zijn als je het weer laat openen door het geen te doen wat het in de eerste instantie had gemanifesteerd.

Als het portaal een verbinding is naar jou toe, dan kan je simpelweg eisen dat de verbinding wordt verwijderd en dat je dat ook visueel ziet gebeuren in je innerlijke visie. Vraag altijd aan de gids begeleiding of dat moet gebeuren of niet en hoe het moet gebeuren. Het verwijderen van verbindingen is gelijk aan een draad door te knippen dat iemand tot iemand anders of een bepaald object verbindt.

Je zal verder geleid worden in het begrip van de werking van dit soort maatregelen wanneer je vraagt en je zelf verbindt met je persoonlijke gids begeleiding en leert hoe je op kunt staan en hoe de dienstbaarheid die voor je ligt je naar nog meer manieren van dienstbaarheid zal kunnen leiden.

Je zal altijd worden betrokken in het beste wat de creatie voor heeft, aangezien ieder er een deel van is. Het verschil tussen eigen wil en de hoogste wil is dat zelf wil een poging is om te controleren en de golf van het licht te beperken, terwijl de creatie zal uitbreiden en nog meer zal creëren, met en door licht en geluid, met vrijheid in plaats van controle.

Aristenna en Erzthen van de Raad van het Licht van de Spirituele Hierarchie

P.S. Je huis beschermen is makkelijk. Wanneer je bescherming om je huis heen plaatst, gebruik dan ook dat gouden licht of wat het is dat je gebruikt en laat het ook onder je doorgaan! Omring je zelf totaal, je huis, jouw familie, of wat het ook is waar je bescherming voor zoekt. Het huis en al het aanwezige zou in een bel van bescherming moeten zijn, met 'filters' of meesters of technieken die de hiërarchie kan opstellen bij elke doorgang zoals bij voorbeeld een techniek die lijkt op een vliegveld detectie poortje die ongewenste bezoekers of entiteiten, die aan jou of anderen vast kunnen zitten, kan detecteren en verwijderen.

Vraag wie van jouw vrienden, relaties of anderen in werkelijkheid controle uitoefenaars zijn die in jouw leven zijn geplaatst door de darkside om je in je mogelijkheden en effectiviteit uit te schakelen of te beperken zodat je jouw spirituele werk hier niet of nauwelijks kan uitvoeren. Vraag dan aan de gids begeleiding wat je ermee kunt doen. De ervaring laat mij zien dat vrouwen geen problemen hebben om hun ex vriend of ex man als dat soort controleerders te zien, maar wel problemen hebben als dat soort controleerders diegenen zijn die zich meer subtiel aan hun 'gehecht' of 'verbonden' hebben. Zeker wat betreft de zachte en milde mensen die zichzelf in ons leven aandienen – de roofdieren vermomd als prooi.

Het eerste ding wat ieder zou moeten doen is de verantwoordelijkheid voor wie en wat je bent accepteren ten opzichte van je verbinding tot de hogere spirituele energien. Het betekent dat je een vliegdekschip in plaats van een normale boot bent. Als de darkside gebruik kan maken van jouw energieën of jou kan beïnvloeden zodat je niet doet wat je hier kwam doen, dan hebben ze een grote slag gewonnen.

Voor diegenen van jullie met tieners, plaats een van dit soort 'detectie poortjes' bij de slaapkamer deur van de kamer. Je kunt het zien als een zuiveringsstation dat alles zuivert wat je kind oppikt door middel van het Internet, telefonisch contact, of op wat voor andere manier dan ook. Zo zal hetgeen ook niet de rest van het huis kunnen binnenkomen en de daarbij horende negatieve uitwerking verspreiden.

Wees wel,

Met dienstbaarheid,

Peter