Main Menu
Search Site

powered by FreeFind
Channelen Les #8 In het hart van de dingen gaan
Channelen – Les #8 – In het hart van de dingen gaan
Door Peter Farley www.4truthseekers.org

(voor Mike en ieder als hem)

Toen ik laatst met een man samenwerkte die wilde leren channelen werd ik me er opnieuw van bewust hoe moeilijk het is voor de meeste mannen om 'rechtstreeks vanuit het hart' te kunnen handelen omdat hetgeen altijd door het denken gefilterd of gecensureerd moet of moest worden. De toonaangevende hoofd eigenschap van het hart is spontaniteit.

Het tweede is het vertrouwelijke en vertrouwende natuur, de wil om over te geven en te houden van en geliefd te worden.

Al deze aspecten van het hart gaan tegen de natuur van de meeste mannen in die vandaag de dag hier op de planeet leven, desondanks hebben mannen in werkelijkheid waarschijnlijk een grotere mogelijkheid om werkelijk lief te hebben dan vrouwen, gezien en afgaande op alle creator zijns rol modellen die de vrouwelijke energieën hebben gehad.

Het lijkt slechts moeilijker voor mannen om werkelijk in aanraking te komen met die liefdevolle zachte 'hart gecentreerde natuur' omdat ten eerste de druk van de massa het niet acceptabel maakt, en ten tweede, wanneer de mannen meer in hun gevoel en vanuit hun hart gingen leven in de jaren 70 en 80 raakten de vrouwen al snel verveeld en prefereerde toch de meer ''dierlijke, brute natuur' van de beschermer en de voorziener.

De New World Order heeft werkelijk een superieure taak volbracht met het omdraaien van de mannelijke en vrouwelijke rolmodellen door middel van televisie en film programmering, en door de grotere mogelijkheden die vrouwen nu hebben op het verkrijgen en ook houden van werk omdat ze als veel stabieler gezien worden ( en vaak goedkoper en harder werken).

Als de observerende journalist die ik ben is het me opgevallen hoeveel mannen en vrouwen uit hun mooie auto's komen waarbij nu de vrouw vaak aan het stuur blijkt te zitten, en het zo laat blijken dat deze mooie auto's tot de vrouwen behoren en de man nu in de meer ondergeschikte rol is. Vrouwen hebben nu ook een sterkere seksuele drive terwijl mannen vaak genoodzaakt zijn om naar kunstmatige stimulatie en hulpmiddelen te zoeken om het zo te zeggen allemaal vol te kunnen houden. Meer en meer mannen worden impotent of hebben last van het zo gezegde ?shooting blanks?. Rol modellen voor de man zijn of de een of andere extreme – Bruce Willis en Clint Eastwood of een soort van onzekere, seksueel ambivalente moeders jongen zoals die in tv series als How I Married Your Mother geportretteerd worden.

De New World Order heeft 'de gevoelige man' onacceptabel gemaakt, toch is dit waarvan de meeste vrouwen zeggen dat ze naar op zoek zijn, een voor de New World Order ideale tegenstrijdigheid dus.

Zie dus hoe man wordt gedwongen te bestaan in zijn denken, het rijkelijk voedend met zijn groeiende ego, om zo in staat te zijn te overleven en 'het spel' nog iets langer te kunnen spelen totdat hij een vrouw in de val kan laten lopen en haar met zich kan laten trouwen.

Dan laat hij de boel de boel omdat hij haar nu bezit en zij hem zogezegd niet kan verlaten, zeker als hij haar zwanger maakt en vastlegt door middel van samen kinderen te hebben. Het oude gezegde dat het huwelijk goed voor mannen is er verschrikkelijk voor vrouwen bevat nog steeds voor het grootste gedeelte waarheid. Er zijn zoveel vrouwen die zichzelf verliezen in het huwelijk, en voor veel minder dan hun wonderbaarlijke emotionele lichaam met al zijn prins op het witte paard fantasieën ooit voor mogelijk had gehouden. En zo worden levens afspiegelingen van een afgestompt en neergeslagen dagelijks leven vermengd met veel vluchten in fantasie om het allemaal zinvol te kunnen houden.

Dus daar staan we allemaal, niet een van de seksen volledig in staat vanuit het hart te leven, het sleutel element noodzakelijk om in staat te zijn puur te channelen en hier op aarde balans in de menselijke geest te kunnen brengen.

De New World Order hebben hun werk zo goed uitgevoerd ons allemaal zo verdeeld te houden, in onszelf en ook in relatie tot de andere sekse en tot anderen, dat op dit moment niemand van ons serieus verzet biedt tegenover hun plannen.

Mannen hebben het nodig om meer spontaan te zijn, en vrouwen hebben het nodig om meer moed te hebben en een sterkere wil. Dit is een balans die we allemaal in onszelf moeten gaan vinden zoals een recente channeling van Sue Ann met Aristenna suggereert:

Het vermengen van mannelijke en vrouwelijke energieën 10-13-07

Liefste,

We willen graag praten over het vermengen van de mannelijke en vrouwelijke energieën. Dit vermengen moet eerst individueel gebeuren om zo de heelheid van het wezen te kunnen completeren voordat een fysieke man en vrouw een werkelijk verbond kunnen creëren.

Elk persoon heeft een hogere zelf die van de tegenovergestelde sekse is dan de sekse die ze hier op aarde hebben. Een vrouw heeft een mannelijk hoger Zelf en een man heeft een vrouwelijk hoger zelf. Het hogere zelf moet in een lichaam afdalen en het vermengen en balanceren van deze energieën is noodzakelijk. Het begint met elkaar te leren kennen wat resulteert in een diep verlangen samen te zijn wat zich verder ontwikkelt als het begin van een liefde die zich in een diepe en bevredigende relatie ontwikkeld.

Het is als een huwelijk tussen twee energieën die elkaar al voor een hele lange tijd kennen, zoals goede vrienden op elkaar verliefd worden. Net als bij een goed huwelijk moet er balans zijn – alleen in dit geval is het tweederde vrouwelijke hart energie en een derde mannelijke mentale energie. Dit is een relatie die van binnen muziek afspeelt, op de achtergrond van je externe leven. Het is een continu van delen, praten, liefhebben, en elkaar waarderen gedurende het integratieproces zich continu verdiept.

Dit is de relatie die ieder van jullie heeft geprobeerd te creëren in het externe leven, maar die nooit de diepte en verbinding heeft gekregen die je gewenste of waar je van gedroomd had. Je moet eerst je interne innerlijke huwelijk cultiveren en een gebalanceerd en heel individueel worden voordat je een succesvol en bevredigend huwelijk in je externe fysieke leven kunt verwezenlijken.

Zoals je weet brengt sound encoding je hogere zelf in je fysieke lichaam wat dit vermeng proces enorm verbeterd. Het verbinden en ontwikkelen van dit innerlijke huwelijk maakt het ook gemakkelijker om je over te geven, te ontvangen en je spirituele gids begeleiding te vertrouwen aangezien dit hetzelfde proces als een huwelijk, een verbinding is, alleen dan met een nog hogere partner.

We hopen dat dit wat heeft kunnen verklaren. We houden ontzettend veel van je en kijken uit naar het ontwikkelen en verder uitdiepen van onze relatie met ieder van jullie.

Met veel liefde en genegenheid,

Aristenna en de hiërarchie van de raad van het licht

Een werkelijke en perfecte liefde kan plaatsvinden wanneer twee hele wezens samenkomen om de perfectie van hun eigen gebalanceerde natuur te delen. De leugen van 'tweeling zielen' of 'zielmaten' laat ons continu zoeken naar die andere helft terwijl zoals Aristenna's woorden verklaren onze hogere zelf onze werkelijke zielsmaat is en de andere helft van wat we zijn in het fysieke. Werkelijke meesterschap is wanneer jij deze twee naturen in jezelf in harmonie en gebalanceerd hebt leven. Natuurlijk helpt het om eerst je hogere zelf in je lichaam te verkrijgen vanaf de plek waar ze allemaal gevangen worden gehouden in de etherische sferen die de planeet omringen. De rest is een kwestie van uitproberen en vallen en opstaan terwijl je op die messcherpe rand balanceert tussen de spontaniteit van het hart en de rationele wil van het denken in een tweederde tot een derde ratio.

Het enigste dat tussen jou en het volmaken instaat is de angst die we allemaal bevatten, angst over onszelf en over de andere sekse. Het ego is ons opgebouwd beschermings mechanisme dat het hart en het denken beschermd, gepositioneerd is in een energiecentrum van en in zijn eigen rechten tussen de hart chakra en de thymus (de zetel van de wil) om zo dus beide te kunnen beschermen. Arrogantie is een gevoel van onszelf belangrijk vinden dat we onszelf geven als we onszelf 'minder dan' wie we werkelijk zijn voelen, of niet erkend of ondersteund worden door de groep of onze geliefden.

Ann's ervaring in het leren omgaan met de arrogantie van een ariër te zijn en het ego dat daarmee samenkomt is een strijd geweest, maar hier vraagt ze de spirituele hiërarchie hoe ze deze situatie kan overkomen: “...Ik vroeg: het ego en het denken dragen een emotie die zijn stem gehoord wil laten horen. Het gevoel van verbinding bestaat het is slechts nog de emotionele expressie.

“Q: Hoe verwijder ik deze energie die zoveel verwarring brengt?

A: Jij bent op een punt waarin je jezelf compleet moet overgeven. In en door deze keuze zal je verbinding helderder worden.

“Q: Ben ik iemand die het nodig heeft zich met de externe ego te verbinden?

A: Nee. Dat doe je door te commanderen met je wil en intentie om alleen de hoogste wil in dienstbaarheid toe te laten. Dit blijf je affirmeren totdat het ego hervormd is met deze wil, intentie, en de boodschap en de eis alleen de hoogste wil in dienstbaarheid toe te laten.

Wat betreft Ann, terwijl haar channeling perfect kon zijn van moment tot moment, soms won haar ego en was haar channeling niets dan dat.

Voor ieder van ons, channelen is een geweldige manier om ons of met die andere helft van onszelf of onze tweelingziel hogere zelf, of zelfs iets hogers in termen van spirituele gids begeleiding te verbinden. Het is door het moment tot moment oefenen van onze gids begeleiding door middel van bij de kleine dingetjes begeleiding te vragen dat we werkelijke onze overgave oefenen en leren.

Dit stelt ons in staat om ons leven meer spontaan te leven omdat onze gids begeleiding ons richting het leven in het nu begeleid door middel van ons alleen antwoorden te geven die refereren aan meer direct tot de situatie gerelateerde dingen. Het doorbreekt al onze weerstand ons over te geven behalve één, de angst.

Op een bepaald moment op een bepaalde dag van ons leven moeten we echter allemaal die angst onder ogen zien en het ofwel het hoofd bieden of ons er aan over geven en het grootste deel van de rest van ons leven in angst leven. Nogmaals, RAJ noemt dat probleem voor ons allemaal zoals hij vele jaren geleden voor mij heeft gedaan toen ik zijn woorden gebruikte in een deel van een artikel dat ik schreef:

In deze tijd zijn we allemaal gekomen naar een plek van keuze. We moeten onszelf afvragen, welke weg kiezen we in deze oorlog tegen de darkside, als een land, als mensen op deze planeet, en als individuelen? Waar leidt ons weten ons naartoe?

“Voor de individuelen, vragen we aan onszelf, waar lijd onze angst ons heen? Wanneer we in onszelf kijken, wat zien we? We zijn angstige mensen; dit is de manier waarop de oppositie ons altijd zeer effectief onder controle heeft gehouden. Het is een angst die ons leidt naar het focussen op de matrix, gemaakt door een lokale buitenaardse creator god, in plaats van het hoogste waar we allemaal toe instaat zijn. Voor het grootste gedeelte is deze angst een geërfde angst, een angst die in ons wordt geïntegreerd van generatie tot generatie, doorgegeven van ouder aan kind.

Wanneer gevraagd wordt waarom Truman niet wakker wordt uit zijn situatie in de gecontroleerde matrix in de film The Truman Show, reageert zijn creator Christof, “We accepteren de realiteit van de wereld zoals die wordt gepresenteerd.” Dit is de sleutel tot al onze angsten. We accepteren de onjuiste visie van de wereld zoals degenen om ons heen dat hebben gedaan. Het is het ergste geval van groepsdruk die we ons ooit kunnen indenken – om ons leven in onwerkelijkheid te leven slechts omdat de mensen om ons heen dat zo doen. Dit is de acceptatie van de realiteit waarin we geboren worden en je hebt er een erg sterk en moedig persoon voor nodig om daarvan los te breken.

Om boven de angst van deze sfeer uit te stijgen moeten toestaan dat die angst vervangen wordt door iets groters, de liefde en goedheid van de werkelijke VADER – iets waar weinigen van ons een goed beeld van hebben gezien alle onjuiste religieuze training die we tijdens ontelbare levens hier en op andere planeten hebben ervaren. Maar het is iets waar we ons tot kunnen verbinden door middel van de channeling oefening en het moment tot moment overgeven aan onze gids begeleiding gedurende de dag. Dan zoals Marco hier zegt:

“Je kan jezelf binnen dagen bewijzen dat de innerlijke stem van je familie werkelijk hier is, ik heb het zelf ervaren.

“Zo vroeg ik bijvoorbeeld aan mijn gids begeleiding (zoals ik al vaker had gedaan) Delicia, “Zal ik naar buiten gaan naar die en die plek?” Ik hoorde (een innerlijke gedachte die niet van jezelf is)

“Ja, als je daarheen gaat zal je iemand ontmoeten”. En inderdaad, toen ik er heen ging ontmoette ik iemand die ik normaal nooit ontmoet en we hadden een conversatie, meer een confrontatie, over buitenaardse levensvormen en of het werkelijkheid is of niet.

“Een ander voorbeeld is dat ik op straat liep en vroeg zal ik daar gaan zitten?” Toen hoorde ik “Ga maar naar het einde van de straat”. Ik liep naar het einde van de straat en vroeg “Hier naar rechts?” En het antwoord was “Ja, en haal ook maar iets te eten.” Ik liep naar rechts en vroeg “Zal ik hier wat halen?” En hoorde ja.

Ik liep met mijn pizza de winkel uit en vroeg “Waar nu heen?” Ik kreeg het antwoord “Ga hier maar naar links en dan zal je iemand ontmoeten”. Ik zat daar waar ik nooit zit, mijn pizza te eten, en plotseling zag ik mijn zus met haar vriendin en hun kleine dochter Eline! Ik ontmoet ze nooit op zo'n manier en spreek ze ook bijna nooit, Ook heb ik ze nooit zo met z'n drieën bij elkaar gezien, het lijkt erop dat het nodig was om deze vier zielen bij elkaar te brengen.

“En er zijn veel meer voorbeelden die jij ook kunt ervaren in een tijdsbestek van dagen, dit zal je geloof versterken en daardoor ook de connectie nog sterker maken.

“Ondanks mijn spirituele zoektocht en inzichten had ik moeite te geloven dat ik dit kon doen en het gewoon simpelweg als waarheid aan te nemen (dat heb ik nog steeds weleens). Ik dacht “Is dit niet alleen mogelijk voor medium's?” Nou...ja... Maar we zijn allemaal medium's en in staat om dit soort van verbinding te maken, en vergeet niet dat in deze tijd waarin we richting de vijfde dimensie bewegen we nog en steeds gemakkelijker contact met andere wezens van rondom de aarde kunnen hebben.

Wat er gebeurt als we vasthouden aan angst is dat we onze energie verlagen en precies in dat gebied komen van angst dat we hebben geaccepteerd en gecreëerd – Een plek waar we ons leven kunnen controleren door middel van valse aannames en de manipulatie van een in feite minder op angst gebaseerde werkelijke realiteit.

De energie van het boven deze angst uitstijgen kan alles meer helder laten stromen. We worden lichter, voelen een gevoel van beweging richting de toekomst, en worden heel, zoals diegenen die de recente doorgang van 1 juli 2007 hebben ervaren zullen beamen. Wanneer we in onze angst blijven of wanneer we de uitkomst van onze levens proberen te controleren en daarbij continu in angst leven voor de dingen die kunnen gebeuren, dan zijn we minder in staat om te stromen, meer angstig, en meer onder controle van onze angst. In die situatie focussen we ons direct op de lokale energieën om te verkrijgen wat we willen in plaats van op de hogere energieën die werkelijk alleen maar beter voor ons willen dan we vaak voor onszelf willen.

Kunnen we werkelijk denken dat de lokale creator energieën grootser zijn dan die van de werkelijke creator? Als we dat doen zouden we continu onze levens controleren, onze angsten behouden, en alles doen wat we willen doen totdat ons leven met veel kabaal tot stoppen zal worden gezet. Het is de angst, het vasthouden aan de angst, en dan het zoeken naar de antwoorden tot de angst, dat ons verbindt met het lagere niveau van energie.

Als we de angst weg kunnen geven, blijf er dan NIET AAN VASTHOUDEN , sta de stroom van gids begeleiding toe om je in te laten zien wat te doen, waar te zijn, hoe te reageren, door de moment tot moment gids begeleiding te vragen met elk keuze die je moet maken en in elke situatie, dan verlagen we onszelf niet tot de angst sfeer van dit niveau en de daar door resulterende connectie tot de lokale lagere energieën.

Het is simpel, is het niet? Wanneer we angstig zijn houden vast aan de energie van angst die bij definitie de energie is van de lokale goden en datgene tot ons brengt wat we vrezen. We weten al hoe we deze energie kunnen manipuleren om zo onze angsten op te lossen en ons te brengen wat we willen.

We hebben allemaal ervaren hoe dit werkt in het wel of niet redden door middel van ontelbare levens. Maar, wat als we de angst laten gaan, stevig in onze keuze te gaan staan van boven de fysieke sfeer uit te willen stijgen, en de grotere stroom toe staan tot ons te komen en door ons te werken? Wat zou er dan gebeuren? Het zou een wonder zijn, aangezien wij niet langer ons leven en de energie en levens van diegenen om ons heen zouden controleren, en we zouden eindelijk eens vrij zijn in ons leven, vrij van alle angst waarmee we zo lang hebben geleefd. Blijdschap zou terugkeren samen met de spontaniteit van een hart dat openstaat voor elk nieuw wonder en elke nieuwe ervaring.

Onthoud dat iemand vasthoudt aan angst uit gewoonte, door middel van te weten hoe het te gebruiken en hoe het te buigen om datgene te kunnen verkrijgen dat men wil – het is een erg krachtige energie. Als we angstig genoeg worden en daardoor uiteindelijk genoeg van die energie kracht hebben om te gebruiken, brengen we ook hetgeen tot stand dat de angst in de eerste plaats heeft opgewekt.

We moeten ons herinneren hoe geliefd wij allemaal zijn. Worden we geliefd door de angst energie die we allemaal zo goed kunnen manipuleren? Dat denk ik niet. Zouden we allemaal een leven willen ervaren waarin we weten dat we geliefd worden, waarin een angstige gedachte losgelaten wordt zo snel als het opkomt en liefde de lege plek opvult?

En hier zijn we, opnieuw aanwezig, terwijl het nieuwe paradigma zich ontvouwt aan ons allen. Op deze plek van de keuze, en met deze keuze moeten we een beslissing maken om ofwel in het leven van angst te willen blijven waar we voor zo lang in hebben gezeten of om een sprong te maken naar een hoger niveau waar liefde werkelijk het nieuwe paradigma is. Het is simpelweg een kwestie van de controle die we ons allemaal eigen hebben gemaakt af te leren en onszelf toestaan om verder dan het lagere maar krachtige niveau van angst te gaan naar de ongelimiteerde toekomst van blijdschap.

Als je dit leest ben je nu op een plek aangekomen waarin je in staat bent om de vraag te stellen waar jouw focus ligt en waar jij werkelijk de focus zou willen hebben. Werk ijverig. Groei. Je hebt het goed gedaan om tot dit punt te komen waar alles in één klop van je hart voor je kan veranderen.

Met liefde, en dienstbaarheid, Peter.