Main Menu
Search Site

powered by FreeFind
Channelen Les #9 Channelen lijd tot moment gids begeleiding
Channelen – Les #9 – Channelen lijd tot moment tot moment gids begeleiding
Door Peter Farley www.4truthseekers.org

“Geweldige channeling Arlette. Bedankt voor het delen. Nu is het een discipline, een plicht van dienstbaarheid en ook heel veel plezier (veel glimlachen met Aristenna) om het ten minste één keer per dag te doen. Dat bouwt dan die innerlijke connectie op als zijnde een goede mobiele telefoonverbinding en al snel kan je en zou je ook de pen kunnen neerleggen en het gewoon mondeling kunnen doen.”

Veel hebben goed gechanneld maar hebben niet dezelfde vaardigheid voortgebracht ten opzichte van de van moment tot moment gids begeleiding en zoals een meester zei deze morgen, zijn ze van het pad afgetrokken voordat ze werkelijk begonnen waren. Als je terug kijkt door de groeps berichten zal je geweldige channeling's van Robert, André, Erica, Will en vele anderen zien; velen die zelfs met de spirituele hiërarchie zelf channelen. Dus wat is er met hen gebeurd? Sommigen zullen zeggen dat Peter dit of dat deed, of dit en dat niet heeft gedaan. Maar voor elk was het werkelijk de angst van het overgeven van hun wil en veronderstelde persoonlijke macht aan de hogere wil die ze aan het channelen waren.

Ze deden de Channeling maar wanneer het aankwam op dat moment tot moment te doen gedurende de dag en zo hun levens meer volledig tot hun gids begeleiding af te stemmen, deden ze het niet, en uiteindelijk gingen ze weg. Je vader of moeder jou horen vragen iets te doen is niet hetzelfde als hetgeen doen wat zij vragen. Is het niet? Dit is de basis van het passieve hek zitten – weten wat juist is te doen maar niet in staat zijn om de keuze te maken om werkelijk te doen wat juist is dus blijven we daar een beetje dom uitziend op het hek zitten.

Moment tot moment gids begeleiding is wanneer je jouw gids begeleiding intern en gedurende de gehele dag een ja of nee hoort zeggen als antwoord op welke vraag je ze ook stelt. Uiteindelijk leidt dit tot alle variaties van ja of nee die er zijn om zo de vragen in je dagelijks leven te kunnen beantwoorden. Channeling bouwt de connectie op, maar dan is het het oefenen van het gebruiken van die gids begeleiding voor elke kleine keuze die zich gedurende de dag aan je aanbiedt wat je spiritueel maakt omdat je dan doet wat de gids begeleiding je 24/7 vraagt te doen, het begin van het overgeven van jou wil tot de hogere wil.

Zal ik naar McDonalds of Wendy's gaan voor de lunch? Zal ik de kip of de hamburger nemen? Zal ik het gegrild nemen of gebakken? Zal ik water of soda bij mijn lunch nemen? Zal ik...?

Iedere keer als je een keuze te maken hebt gedurende de dag, heb je opnieuw de kans om tot de gids begeleiding te praten en dit tot een spel van luisteren te maken, een spel dat in jou een spirituele kracht zal opbouwen om zo de grote spirituele krijger te kunnen zijn die je altijd van binnen hebt willen zijn; het is een spel dat je uiteindelijk in staat zal stellen te doen wat ik in het begin deed – begin vanuit huis met geen enkele gedachte van wat er gedaan moet worden, neem exact mee wat jou wordt verteld mee te nemen, stop bij verschillende plekken die momenten voordat je ze bereikt aan je worden getoond.

Doe precies wat je wordt verteld te doen op een bepaalde plek...en door dit doen, laat je jezelf ongedetecteerd tot voor de darkside zeer heilige plekken toe, download de gegeven codes die een einde maken aan een dreiging tot niet alleen de gehele mensheid maar ook de gehele planeet en het ascentie proces zelf. En je bent niet alleen in staat zoiets doen, maar je kan er ook levend uitkomen, waarbij de darkside zelfs nooit zou weten dat je er was.
Dat is waar vragen wat je zou moeten eten voor de lunch je toe kan leiden. Oh, en natuurlijk ook de antwoorden verkrijgen en daarnaar handelen *S

Werkelijke spiritualiteit is precies dat, in alle dingen en momenten je eigen wil overgeven aan de hogere wil voor zowel jou als iemand anders hoger goed. Niet altijd gemakkelijk, niet altijd prettig, maar altijd belonend.

Wanneer je op dit intieme niveau verbinding maakt met je gids begeleiding wordt het leven een avontuur, een spel. Het Waking Dream Boek in het bestand gedeelte van de groep maakt van het leven een plezierig avontuur en spel. Net als bij Jeopardy, zit het hem in de vraag die je stelt, niet in de antwoorden die je krijgt.

De gids begeleiding zal je het antwoord tot de vraag die je gesteld hebt geven. Daarom is het belangrijk dat je weet wat je wil weten. We hebben allen reeds alle antwoorden in ons tot elke vraag die we kunnen stellen. De juiste vraag stellen om het gegeven probleem te kunnen beantwoorden is de taak die we moeten leren te volbrengen.

Uiteindelijk zal je ontdekken dat er niet alleen maar ja en neen antwoorden zijn. Er zijn ook antwoorden als niet op dit moment, niet de juiste tijd om dit te weten, wat is de derde keuze, stop, ga naar links, ga naar rechts, ga naar voren, en ga zo maar door, dus vele andere subtiele verschillende antwoorden die je kan krijgen. Daar moet je jezelf altijd bewust van zijn en manieren in vinden om de selecties te beperken en af te stemmen tot de juiste.

Veel mensen steunen op het gebruik van een pendel om een antwoord te verkrijgen, dat geeft het subtiele slechts zelden de mogelijkheid tot een ja of nee antwoord. Terwijl ik in de healing kamer met iemand werk vraag ik wel 100 vragen per minuut om de antwoorden tot wat het probleem of de problemen kunnen zijn aan te kunnen wijzen, en zo ook bijvoorbeeld te kunnen bekijken wat de verschillende oorzaken kunnen zijn van enige gezondheids problemen waar ik mee te maken heb of krijg.

Het is het beste om vragen te gebruiken die van een brede visie naar een meer op een bepaald gebied afgestemde visie leiden om zo je antwoord snel te kunnen verkrijgen.

Een voorbeeld hierin is dat ik iemand naar Barnes and Noble stuurde waarbij diegene precies met het boek naar buiten kwam waarvan de gids begeleiding het had gewild. In 5 minuten of minder!

De manier om dat te toen is naar de voordeur te lopen en:

eerste vraag: is het aan de rechter of de linkerzijde?

“Ok, links”

Draai dan je lichaam om.

tweede vraag: is het aan de linker of de rechterzijde?

Etc, etc... ligt het op die planken of die planken daar... deze plank of die plank, deze helft van de plank of die helft... en zo kan je binnen een minuut of twee afstemmen en centreren tot het ene boek waarvan de gids begeleiding had gewild dat je het voor wat voor reden dan ook zou lezen of in elk geval had kunnen vinden.

Dit proces kan gebruikt worden om wat dan ook te kopen...een 2e hands auto zonder problemen, de kruiden die je nodig hebt om gezond te blijven, het water op de plank dat geen critters bevat in tegenstelling tot de fles ernaast...en uiteindelijk waar jij en je familie veilig kunnen zijn voor de dingen die komen kunnen gaan.

Het begint allemaal met een spel maar wanneer de dingen dood serieus gaan worden zal jou spel en het beoefenen van dat spel je meester hebben gemaakt over elke situatie.

Met liefde,

Peter