Main Menu
Search Site

powered by FreeFind
Hur man kanaliserar
Skrivet av Peter Farley www.4truthseekers.org
 
Den följande enkla tekniken är hur jag har lärt så många att lyckats kanalisera deras egna Högre Jag eller Vägledning(guide), korrekt, den första gången och alla gånger då rädsla inte kommer i vägen:

Jag skriver för att berätta för dig ett sätt att kanalisera. Det är kallat den "Kära en tekniken".
Först, så skulle jag föreslå att gå till ett tyst område där du kan sitta bekvämt i ett avslappnat läge, någonstans där du inte kan bli störd.

Sen, antingen på papper eller ställ in på datorn i ett Microsoft Word program eller någonting, skriv "Kära en,".  Vem som än din vägledning kommer ifrån är hänvisad till dig som "Kära en". Från där, börja skriva vad för meddelande som kommer igenom dig, hur än du tar emot det. Stoppa inte och bedöm meddelandet, och försök inte editera eller stava rätt eller någoting. Detta är den andra halvan av sinnet (den analytiska sidan) som försöker att vara i kontroll. Allt som kan bli gjort när du är klar. Fortsätt skriv vad som än du får och stoppa inte tills din Vägledning signerar av.

Du kanske behöver starta med något som, "Den viktigaste saken för dig att veta just nu är..." för att få dig igång. Ditt sinne kanske försöker att vara i vägen eller du kanske blir frustrerad. Tänk inte på saker. Ställ ej frågor. Fundera inte om du gör det rätt. Det bästa mottot för detta är "Gör det bara/Just do it". Om något händer och stoppar dig, starta bara om igen med skriva "Kära en," och fortsätt sedan. När du är klar, så kan du kanalisera ett bokslut som "Med stor kärlek" och sedan kanalisera namnet av varelsen eller varelserna du kanaliserar. Om du gör detta en eller två gång/er dagligen, så borde det bli mer bekvämt att göra det inom en väldigt kort tid.

KRÄV alltid att bara de som är för ditt högsta goda och dem som tjänar det Högsta får kanalisera igenom dig. Vissa kanske kanaliserar deras Högre Jag, den delen av dem förbinande till alla andra själar och till Skaparen den själv. Vissa har mer exakta uppdrag att kanalisera meddelanden för eller från planeten, för specifika grupper av varelser på planeten, eller för ljusarbetare i sin helhet.

För att förstärka dina egna interna begåvningar av att göra detta, fråga din Vägledning för ett svar när som helst du har ett beslut att ta eller av all den tid igenom dagen. Borde jag ha på mig blått eller grönt idag? Borde jag gå den vägen eller denna till jobbet? Borde jag gå till McDonalds eller Wendy's för lunch? Borde jag ha kycklingen eller hamburgaren?

Om du även bara får ett ja eller nej svar till sådana frågor, med tid, så kommer du att kunna ta i tur med vilken situation som helst som konfronterar dig enkelt genom att fråga efter Vägledning. Konstant träning bygger förmågan att höra, se och förtroende.

Vägledningen kommer sällan någonsin att fråga dig att göra någonting vilket inte är en del av din andliga försoning. Du har alltid rätten och borde till slut lära att utmana vad än du får genom att fråga/kräva TRE gånger "I namnet av det Högsta, är vad jag får rätt?".

Ja, det finns andra varelser där ute som gillar att spela spel, men du trance-kanaliserar inte och så länge din avsikt är ren, så borde inget någonsin kunna störa dig. 

Jag är alltid här personligen för att hjälpa enskilt med denna uppgift tills du blir bekväm med det. De flesta människor jag arbeter med får upp till 90% rätt den första gången dem gör detta. Jag skulle bli glad att låta dig veta resultaten av dina första insatser om du så önskade. Vissa av ni där ute har specifika meddelanden för denna grupp och några andra runt om dig relaterande till de förmågor/skicklighet/uppdrag du har medfört in till denna livstid. Jag kan också hjälpa dig med detta om du ser att du passer för att fråga om denna slags assistens.

Framförallt, Avnjut!
Skratta och må bra,

Peter