Main Menu
Search Site

powered by FreeFind
Channelen Les #4 Verantwoordelijkheid
Channelen – Les #4 – Verantwoordelijkheid
Door Peter Farley www.4truthseekers.org

Er komt een stuk verantwoordelijkheid kijken wat betreft het channelen met wie dan ook of wat dan ook. We kunnen de politie of anderen simpelweg niet vertellen “Nou, de gidsen hebben mij verteld dat te doen.” Dat betekent voor de meeste mensen niet zoveel en zal ons geen ‘ga uit de gevangenis zonder te betalen’ opleveren, om maar een oude monopoly term te gebruiken. Daarom, we zijn verantwoordelijk voor elk woord dat we spreken, schrijven, of waarnaar we handelen en we tot ons krijgen via onze gidsen. Daarom is het onze taak om de puurste verbinding mogelijk en met het hoogste niveau van gidsing mogelijk te hebben - omdat wij uiteindelijk degene zijn die verantwoordelijkheid zullen moeten dragen voor wat is gezegd of gedaan in de naam van de gidsen.

Je hoort het vandaag de dag bijna overal dat “God vertelde me het te doen.” Je weet dan al vaak wat voor mensen dit zijn, zeker gezien het feit dat de meeste van hun acties op de grens van gestoordheid balanceren. Er zijn anderen die claimen een ‘spirituele hiërarchie’ of iets dergelijks te channelen. Hoe weten we dat diegenen waar we mee samenwerken van het hoogste en het puurste is, en dat hetgeen wat anderen zeggen van een mindere of zelfs donkere natuur is? Vaak kan je dat zien aan de eenvoudigheid en helderheid van de boodschap die doorkomt. De ‘paarse straal uit de linkerkant van het gezicht’ achtige channelings zijn meestal bedoeld om diegenen tevreden te stellen die alleen maar smoke and mirror achtige channelings willen die hen laat denken dat God onbereikbaar is en dat zij het niet waard zijn om met hem te praten. Hierin geven zij hun kracht weg aan iemand met een New Age achtig klinkende naam en een paars golvend gewaad, om hun te vertellen wat ‘God’ denkt.

IEDEREEN is minstens in staat hun hogere zelf te Channelen, dat deel van hen dat meer is verbonden met al dat is, ondanks de meeste mensen hun hogere zelf niet in hun fysieke vorm hebben huizen. De meeste hogere niveau wezens hebben een vorm van Engelen gidsing, een Meester of lid van een van de galactische raden etc. waarmee ze praten en sturing krijgen voor wat betreft hun specifieke missie hier op de planeet in dit leven.

Het maakt niet uit wie het is die we channelen, of van wat voor niveau van de creatie, WIJ zijn altijd degenen die verantwoordelijk zijn voor alles wat we zeggen, denken, of doen. Daarom is het noodzakelijk om zo perfect mogelijk hierheen te zijn. Dit kost tijd, training, en toewijding voor wat betreft de channeler, en hopelijk ook enige realistisch besef van wat er is aan de andere kant in termen van entiteiten en lagere energieën die het heerlijk vinden, net als Ghostbusters, om zichzelf te profileren als Jezus of Boeddha of iemand die ze in werkelijkheid niet zijn.

De meeste mensen hebben niet de missie om berichten voor anderen te channelen, het is een niveau van verantwoordelijkheid en toewijding tot het dienen waarvan de meeste nooit de inspanning tot zullen kunnen of willen geven. Het zou vermeden moeten worden of voorzichtig bekeken tenzij het iemand zijn of haar missie is en diegene heeft bewezen tot zichzelf en anderen puur te kunnen channelen en ook deze hogere verbinding te kunnen vasthouden voor het goed van al, het hoogste goed. Channelen is hoe dan ook een goede manier om met je gidsen te verbinden en de moment tot moment gidsing te beginnen die zo noodzakelijk is om hier op deze planeet in dit leven te kunnen overleven.

Als je aan het einde van elke dag werkelijk kan zeggen tot jezelf “Ik heb alles gedaan wat mijn gidsen mij vroegen te doen”, dan ben je op die dag de Meester.